„Зелени“ биха „жълти“ в учебна игра на „моряците“

 

Селекцията в „Черно море“ може да се смята за приключена, каза Никола Спасов

Футболистите на „Черно море“ проведоха днес учебна игра на стадион „Младост“ в която отборът на „зелените“ победи този на „жълтите“ с 2:1.


Играта започна по-добре за зеления тим, който бе в състав: Китанов, Венков, Траянов, Паланков, Николов, Илиев, Маркович, Романов, Курьор, Георгиев и Бакари. Срещу тях наставникът Никола Спасов извади друга формация в жълто. На вратата на „жълтите“ застана Чанович, както и юношите Емил Янчев, Мартин Костадинов, Стефан Иванов и Валентин Йосков и още Петков, Клок, Вълчанов, Стенио, Райков и Васев.


В шестата минута удар с глава на Николов бе отразен от Чанович. В деветата сръбският страж отново се намеси отлично след воле на Бакари. В последствие Чанович отрази опасни удари на Илиев и Паланков. Противно на действията на терена „жълтите“ поведоха с бомбен шут от дистанция на Райков. Последваха нови два пропуска на Васев.


За второто полувреме наставникът Никола Спасов направи някои вътрешни промени между двете единайсеторки, като в игра се появи още един юноша на клуба-Румен Касабов.


Най-новите две попълнения на „моряците“, които днес подписаха договори – Вълчанов и Маркович изпробваха късмета си в началото на второто полувреме, но ударите им бяха спасени.


В 46-та минута Георги Илиев изравни след неспасяем снаряд в горния ляв ъгъл. Две минути по-късно Валентин Йосков изведе „зелените“ напред, след като бе изведен сам срещу вратаря. В последните минути „жълтите“ се хвърлиха ва банк напред, но отново Васев на два пъти и Живко Петков пропуснаха да се разпишат.


За медийна група „Черно море“ наставникът на варненци Никола Спасов заяви, че е доволен от старанието на всички, въпреки тежките натоварвания и двуразови тренировки през седмицата. Той заяви още, че селекцията вече може да се счита за приключена и на предстоящият турнир „Балчик Къп“ ще работи върху избистрянето на състава за пролетния дял на шампионата.

Be Sociable, Share!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Анти-спам въпрос:
Колко е 12 + 11 ?


Please leave these two fields as-is: