Hot! “Моряците” се събират утре за първа тренировка за 2015 г.

Съставът на “Черно море” се събира утре в 14 ч. на “Тича” за първа тренировка от 2015 т. Наставникът на “Черно море” Никола Спасов е предвидил тимът да изиграе 6 контроли по време на зимната подготовка. Половината от проверките ще са във Варна, останалата част от лагера е в Анталия.


“Моряците” ще тренират в морската столица до 24 януари, когато е предвидена и учебна игра с дублиращия отбор. Тогава завършва и първият етап от зимната подготовка.


На 25 януари “моряците” заминават на лагер в Анталия, където ще е и вторият етап от зимната подготовка. Там са предвидени мачове с 3 тима: “Домжале” (Словения), “Карабах” (Азербайджан) и “Пандури” (Румъния). Дори да има евентуална промяна на съставите и датите, със сигурност срещу “моряците” ще излезе отбор, който е в елита на първенството в своята страна.


Лагерът в Анталия ще продължи до 6 февруари. След това “Черно море” се прибира във Варна, където ще има още фиксирани 2 мача – на 11 февруари с “Дунав” (Русе) и на 14 февруари с “Добруджа”.


Ясна е и съдбата на част от напусналите “моряци”. Сашо Александров вече е в “Левски”, а тръгналият си вратар Илко Пиргов премина в “Берое”, но на негово място идва сърбинът Александър Чанович.


Новите попълнения в “Черно море” се чакат за първото занимание от 2015 г. На “Тича” ще акостират още футболисти (български и чуждестранни) за проби, но все още не се знае кои точно ще “хванат окото” на Никола Спасов.


Първият официален мач за новата година на “Черно море” е на 21 февруари като домакин на “Локомотив” (ГО) за “Купа България”.

Be Sociable, Share!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Анти-спам въпрос:
Колко е 15 + 11 ?


Please leave these two fields as-is: