Hot! „Черно море” разчита на всички играчи за ЦСКА

Една тренировка на стадион „Тича” направи днес наставникът на „Черно море” Георги Иванов. Тимът се подготвя с настроение за срещата с ЦСКА в събота от 20 ч. в столицата и няма контузени варненски футболисти след контролата с „Добруджа” снощи, завършила 3:3. Клубът е направил всичко възможно да се уредят документите на нигериеца Стенли Окоро. Почти сигурно е, че той ще играе срещу „червените”.
За утре предстои също 1 тренировка на „Черно море” и възстановяване. В петък рано сутринта групата пътува за София дс клубния автобус и ще направи 1 тренировка преди сблъсъка с ЦСКА. Вече се продават билетите за мача, за варненските фенове ценните хартийки са по 7 лв. Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона. Фенове, които са във видимо нетрезво състояние няма да бъдат допуснати. Децата до 14-годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител.
Междувременно треньорът на старшата възраст Тодор Каменов картотекира своите 17-годишни футболисти, които ще представят „Черно море” в Елитната група. Тимът гостува в Стара Загора на 10 август за мач срещу „Берое”. На 11 август пък 19-годишните имат домакинство на ЦСКА. Часовете на срещите още не са обявени от БФС.

Be Sociable, Share!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Анти-спам въпрос:
Колко е 6 + 2 ?


Please leave these two fields as-is: