Школата на Черно море без поражение през изминалия уикенд

Четири мача изиграха талантите от школата на Черно море през изминалия уикенд, в които не допуснаха поражение.

Родените през 2006 година завършиха 1:1 при гостуването си на Лудогорец в мач от регионалния шампионат. Попадението за тима на Калоян Георгиев отбеляза Георги Венциславов.

Талантите 2007 година победиха Шумен с 4:2. Хеттрик за отбора, воден от Тодор Марев, вкара Васил Касабов, а с един се отчете Иво Динев.

Възпитаниците на Мирослав Мирчев, родени 2009 година, записаха две победи през уикенда. В първия си мач победиха Шампиони с 2:0 след голове на Кристиан Маринов и Любен Бакърджиев. След това записаха успех с 6:2 над Добруджа. По два гола за успеха записаха Теодор Георгиев и Кирил Петров, а по един добавиха Росен Диманов и Никола Христов.

От миналата седмица Мирослав Мирчев води и децата набор 2010 година, които през уикенда нямаха мач. Досегашният наставник на този набор ще помага на Иван Николов за най-малките футболисти от школата на “моряците” – 2011 година, както и на други отбори в школата.

Всички останали набори от академията на варненци, включително и тези, участващи в Елитните групи до 15, 17 и 18 години, нямаха мачове през уикенда.

Be Sociable, Share!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Анти-спам въпрос:
Колко е 3 + 11 ?


Please leave these two fields as-is: