Hot! 19 „моряци“ поеха курс към Благоевград

 

Стенио Дос Сантос пропуска гостуването на „Пирин“

Отбора на Черно море проведе последна тренировка на стадион „Тича“ тази сутрин, след което потегли за Благоевград за първия си мач от новото първенство в „А“ група. В неделя „моряците“ гостуват на новака в елита Пирин. Треньора Никола Спасов определи група от 19 футболисти за мача с „орлетата“, като от нея отпадна наказания Стенио Дос Сантос. На негово място, „Адмирал“ Спасов включи младия Бекир Расим. Останалите в групата са същите от мача с Динамо (Минкс) в Лига Европа. „Моряците“ тренираха с настроение, като от тима лъха оптимизъм преди първия мач за сезона.

 

„Пирин са сериозен отбор, който играе много вдъхновено и нахъсано, особено на свой терен. Мача никак няма да е лек за нас. Особено като се вземе предвид и еуфорията, завладяла Благоевград, след завръщането на Пирин, това ще направи задачата ни още по-трудна. Но въпреки това аз и момчетата вярваме в успеха“, коментира Никола Спасов за Медийна група „Черно море“.

 

Двубоя между Пирин и Черно море е в неделя от 18.30 часа и ще бъде ръководен от рефера Никола Попов. Негови помощници са Веселин Мишев и Дениз Соколов. 4-и рефер е Николай Георгиев, а събитията зад двете врати ще следят Таско Тасков и Георги Димитров. Делегат на мача е Неделчо Михайлов, а съдийски наблюдател Любчо Славчев.

Be Sociable, Share!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Анти-спам въпрос:
Колко е 2 + 4 ?


Please leave these two fields as-is: