Групата на Черно море за Славия

Наставникът на Черно море Илиан Илиев определи 18-те за домакинството на Славия от 2-рия кръг на efbet Лига. В групата се завръща нападателят Евгений Сердюк, който пропусна старта на първенството заради травма в глезена. Аут за двубоя са контузените Даниел Димов и Ангел Ангелов, както и Велислав Василев, който възообнови тренировки, но все още не е напълно възстановен.

Бразилецът Алекс Фернандес ще пропусне и тази среща, тъй като не е уреден документално, а Петър Иванов, Наско Янков, Калин Георгиев и Лъчезар Йорданов не намериха място сред избраниците на треньора.

Двубоят между Черно море и Славия е в неделя, 16 юли от 18,30 часа. Цената на билетите е 9 лева, като касите ще отворят в 16 часа в деня на мача. Свободно ще могат да влизат деца до 12 години, които обаче задължително трябва да бъдат придружавани от възрастен.

Всички, които ще присъстват на двубоя от 2-рия кръг на “Тича” трябва да носят със себе си документ за самоличност. Привърженици без такъв няма да бъдат допускани на стадиона.

Групата: Иван Дюлгеров, Георги Георгиев, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Росен Стефанов, Петар Босанчич, Васил Панайотов, Стефан Велев, Мимито Биаи, Мазир Сула, Матеус Клементе, Матиас Курьор, Николай Златев, Евгений Сердюк, Закария Беншаа, Мади Кета.

Be Sociable, Share!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Анти-спам въпрос:
Колко е 12 + 11 ?


Please leave these two fields as-is: