Hot! Децата на “Черно море” мачкат за 3 март

Децата родени 2001 г. с треньор Страхил Байчев и младите таланти набор 2003 г. с наставник Венци Маринов направиха фурор през уикенда. Навръх 100-годишнината на клуба, невръстните футболисти от двата набора на “моряците” спечелиха по безапелационен начин първия турнир за Купа “Трети март” в Габрово. Авторитетната надпревара за тези 2 набора, организирана от футболен клуб Янтра (Габрово) и общината в града, събра гарнитурите на Левски (София), ЦСКА, Черно море ДИТ Спорт (София), Гигант (Съединение) и домакините. В събота и неделя теренът с изкуствена трева в спортен комплекс “Христо Ботев” беше изпълнен с малки футболисти в разноцветни екипи, треньори, родители и зрители, които изживяваха заедно победите и загубите. В крайна сметка най-добре подготвени се оказаха децата на Черно море, които триумфираха и в двете възрасти, навръх най-големия празник на варненския клуб.
При родените 2001-ва година “моряците” записаха четири победи и една загуба.
Възпитаниците на треньора Страхил Байчев надиграха Левски с 3:1, ДИТ Спорт с 2:0 и Янтра Габрово с 2:1, а в двубоя с ЦСКА отстъпиха с 0:4. Голмайстор на турнира за 2001 г. стана младият “моряк” Мартин Янков.
При по-малките, възпитаниците на Венци Маринов удариха на финала Левски с 2:0, а преди това надиграха ДИТ Спорт с 2:0 и Янтра Габрово с 6:2, и Марица (Пловдив) 6:0. Антонио Фоти от Черно море бе избран за най-добър играч и голмайстор на надпреварата, за най-добър вратар приз получи Галин Григоров също от “Морето”.

Be Sociable, Share!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Анти-спам въпрос:
Колко е 3 + 7 ?


Please leave these two fields as-is: