Черно море започна лятна подготовка

Черно море започна лятна подготовка

Черно море започна лятната си подготовка в сряда следобед. „Моряците“ проведоха първата си тренировка на клубния стадион „Тича“, а в нея се включиха 20 футболисти. Сред тях бяха и трима от юноши от дублиращия тим на варненци. Това са Пламен Аршев, Георги Венциславов и Константин Грахльов. В заниманието участва и първото ново попълнение – вратарят Пламен Илиев.

Треньорът Илиан Илиев даде по-дълга почивка на националите от представителния тим. Те ще се присъединят към подготовката на 17-и юни. Очаква се Билал Бари да се присъедини към тима в събота (15.06). Утре с отбора ще започнат младежките национали Николай Златен и Берк Бейхан.

Първата контрола е с Фарул на 21 юни в Констанца. На 23-ти Илиан Илиев и компания отиват на лагер в Тетевен, където ще останат до 5 юли.

На 25-и „моряците“ срещат тима на Ботев Пловдив, а на 27-и ще мерят сили с Ботев Враца. На 3 юли пък е планирана контрола с Левски.

След завръщането си във Варна Черно море ще изиграе две контроли в един ден. На 10-и съперници ще са Дунав Русе и Фратрия. Последната проверка ще е срещу тима на Добруджа 13 юли.

Контроли:
21 юни – Черно море – Фарул
25 юни – Черно море – Ботев Пловдив
27 юни – Черно море – Ботев Враца
3 юли – Черно море – Левски
10 юли Черно море – Дунав Русе, Черно море – Фратрия
13юли Черно море – Добруджа

Остави коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *