ДЮШ

Елитна юношеска група до 19г Юноши – 1996 г.
Елитна юношеска група
Юноши - 1994 г.
Елитна юношеска група до 17г
.Деца – 1998 г.
Деца - 1995 г.
Деца - 1997 г.
Деца – 1999 г.
Деца – 2000 г.
Деца - 1998 г.
Деца - 1999 г.
Деца – 2001 г.
Деца – 2002 г.
Деца - 2000 г.
Деца - 2001 г.
Деца – 2003 г.
Деца – 2004 г.
Деца - 2003 г.
Деца - 2003 г.
Деца – 2005г./2006 г.
Деца - 2005-6 г.
Be Sociable, Share!