Hot! Бекир Расим аут за гостуването на “Славия”

 

Никола Спасов проведе сутрешна тренировка заради жегите

Рано сутринта тренираха днес футболистите на “Черно море”. Заради жегите треньорът Никола Спасов прибегна до такъв вариант. В заниманието взеха участие всички футболисти, с изключение на Бекир Расим, който има разтежение в областта на адукторите. Предписано му е медикаментозно лечение и физиотерапия, но със сигурност талантът от “Тича” пропуска неделното гостуване срещу “Славия” на стадиона в “Овча купел”.

 

За сметка на това втори ден Марчин Буркхардт тренира наравно със съотборниците си. Очевидно травмата му е излекувана, но дали ще излезе в мача с “белите” ще стане ясно утре, когато е последната тренировка на варненска земя преди дербито. След нея Никола Спасов ще определи и групата за двубоя с временния лидер в “А” група.

 

Днес след заниманието във Варна се проведе и традиционното за седмицата възстановяване.

 

Владимир Вълков ще ръководи “Славия” – “Черно море”. Срещата от ІІІ кръг на А група е в 18,30 ч. в неделя на стадиона в квартал “Овча купел”. “Белите” водят в шампионата, след двете си поредни победи, докато варненци ще търсят първи успех от началото на сезона.

 

Помощници на пловдивчанина ще бъдат Тони Пандарски и Георги Калудов. За 4-ти арбитър е определен Николай Георгиев, а събитията зад двете врати ще следят Георги Димитров и Волен Чинков. Съдийски наблюдател е Илонка Джалева, а делегат Валентин Чакъров.

Be Sociable, Share!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Анти-спам въпрос:
Колко е 9 + 3 ?


Please leave these two fields as-is: