Берое – Черно море 2:0

Край на мача!

86 мин. Най-чистата ситуация за Черно море в мача. Удар на Георги Илиев бе избит с мъка от Периш, топката стигна до Марек Кузма, но той се подхлъзна и ударът му бе избит от бранителите на Берое.

66 мин. Георги Божилов напуска игра на неговото място влиза Цветелин Чунчуков.

62 мин. Мариян Огнянов получи топката в наказателното поле, финтира бранител и подаде към Ондрей Сукуп. Чехът се освободи от защитник и стреля с левия крак, но твърде слабо и вратарят на домакините улови.

Треньорът на Черно море Георги Иванов направи две промени на почивката. На мястото на Орлин Старокин и Николай Минков в игра влизат съответно Мариян Огнянов и Александър Александров.

Начало на второ полувреме

45 мин. Берое отбеляза втори гол. След поредна грешка в защитата на Черно море, Мартин Камбуров бе намерен в наказателното поле и от малкия пенал реализира за 2:0.

31 мин. Охене изведе Мартин Камбуров на чиста голова ситуация, нападателят преодоля Боровик, но не успя да намери очертанията на опразнената врата.

22 мин. Марек Кузма отправи мощен удар леко встрани на вратата на домакините, но стражът на старозагорци отново спаси.

18 мин. Марек Кузма засече с глава центриране отдясно, но топката попадна право в ръцете на вратаря на Берое.

15 мин. силен удар на Охене премина встрани от вратата на Боровик.

3 мин. Берое открива резултата. След грешка в средата на терена на Орлин Старокин, топката попадна в Педро Еуженио, който не сгреши.

Стартов състав на Черно море: Евгени Боровик, Александър Цветков, Емил Янчев, Георги Божилов, Мартин Костадинов, Атанас Зехиров, Георги Илиев, Марек Кузма, Орлин Старокин, Ондрей Сукуп, Николай Минков

Съдия: Георги Кабаков

 Стадион: Берое, Стара Загора

Начало: 17,30 часа

Be Sociable, Share!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Анти-спам въпрос:
Колко е 15 + 8 ?


Please leave these two fields as-is: