Hot! Георги Иванов е новият треньор на Черно море

Георги Иванов пое „Черно море“

Утре е първата тренировка на „Тича“, общо 6 контроли ще изиграят „моряците“ преди началото на шампионата

Преди десет дни в „Черно море“ бе извършена треньорска рокада, но едва днес новият наставник на тима Георги Иванов подписа договор.

„Подписах днес  и вече всичко документално е наред – бяха първите думи на Иванов пред медиите. –  Вече официално съм треньор на „Черно море“. Селекцията още е в ход и очакваме още четирима футболисти и чак тогава може да кажем, че сме приключили с привличането на нови  футболисти. Първата ни цел е да влезем в шестицата, оттам нататък колкото се може по-напред. Чака ни много работа, за да изградим един боеспособен отбор, така че от утре  започваме да се готвим за новия шампионат.“
Запитан дали при ново обаждане от „Левски“ няма да се върне отново в столичния клуб, Иванов коментира, че „сините“ са затворена страница за него и че той е старши треньор на „Черно море“.
Днес и втората група футболисти направиха задължителните преди началото на сезона функционални изследвания. Първата тренировка за начало на лятнатата подготовка е утре от 19 ч., а преди това ще бъде дадена официална пресконференция за новия сезон. На 2 юли е първата контрола с „Несебър“. Следва лагер в Банско от 3 до 16 юли, в рамките на който ще има проверки с „Левски“ на 7-и, с „Пирин“ (Разлог) на 10-и, с „Пирин“ (Благоевград) на 13-и и с „Оборище“ (Панагюрище) на 16-и юли. Последната контрола на моряците преди началото на новото първенство ще бъде на 23 юли във Варна срещу „Черноморец“ (Балчик) .

Be Sociable, Share!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Анти-спам въпрос:
Колко е 8 + 9 ?


Please leave these two fields as-is: