Hot! Две промени в групата на „Черно море“ за мача с „Локомотив“ (Сф)

 

Една тренировка на стадион „Тича“ във Варна тази сутрин проведоха футболистите на Черно море. В заниманието участие взеха всички налични играчи, а след него наставника Никола Спасов определи и групата за предстоящия мач с „Локомотив“ (Сф) от 21-вия кръг в „А“ група.

 

За столицата не отпътуваха Бакари и Симеон Райков, които отпадат от сметките на треньора заради травми, а на тяхно място в групата попаднаха Живко Петков и Бекир Расим. Всички останали 16 футболисти от мача за Купата на България с Локомотив (Горна Оряховица) – 5:0, се качиха в клубния автобус. В лагера на „моряците“ са настроени за победа в София, а в тима ще се борят до последно за място в топ 6, въпреки минималните шансове.

 

Двубоят между Локомотив (Сф) и Черно море е в понеделник от 15,30 ч. на стадиона в квартал „Надежда“ и ще бъде ръководен от рефера Георги Йорданов от Габрово. Негови помощници са Пламен Георгиев и Пламен Хинков, а четвърти арбитър е Петър Стойчевски. Събитията зад двете врати ще следят Мартин Александров и Александър Костадинов, а съдийски наблюдател е Петър Петров.

 

Be Sociable, Share!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Анти-спам въпрос:
Колко е 6 + 10 ?


Please leave these two fields as-is: