Hot! Илиан Илиев е треньор №1, Мартин Минчев – Най-добър млад футболист

Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе избран за Най-добър треньор” за сезон 2018/19 г. в анкетата за определяне на „Футболист на футболистите”, организирана от Асоциацията на българските футболисти за 19-а поредна година. В допитването участваха близо 600 футболисти, които се състезават в българското първенство. “Изненадан съм. Искам да благодаря на футболистите, които са гласували за мен. На играчите в Черно море и на щаба ми – Петър Костадинов и Боян Пейков”, каза след връчването на приза треньорът на “моряците”.

За първи негов подгласник бе определен треньорът на Етър (Велико Търново) Красимир Балъков, който е и новият селекционер на мъжкия национален отбор на България. Трети в класацията за треньори остана Николай Киров от Ботев (Пловдив).

Младият футболист на Черно море Мартин Минчев пък бе избран за “най-добър млад футболист”.

През годините „Футболист на Футболистите“ се утвърди като най-престижната и най-обективната анкета, тъй като играчите са тези, които избират най-добрите сред тях. А признанието на колегите безспорно е най-ценно за всеки футболист.

Be Sociable, Share!

1 Comment

  1. avatar

    Чудесно много се радвам и за двамата, заслужават го. Защо обаче няма и дума за третото място на Георги Илиев който също заслужи това уважение с екипа на Черно море.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Анти-спам въпрос:
Колко е 2 + 10 ?


Please leave these two fields as-is: