Hot! Никола Спасов подписа за още година

 

Треньорът търси 8 нови играчи. “Черно море” започва подготовка на 13 юни


Старши треньорът на „Черно море“ Никола Спасов ще води тима и през следващия сезон.

“Подписах договор за още 1 г. – заяви на пресконференция Спасов. – Желанието ми да направим отбор, който да изглежда по съвсем друг начин. Да показваме футбол, който да бъде приятен за гледане и да радваме феновете. Запазваме в състава опитните футболисти. Трябват ни много нови състезатели, като за сега нямаме подписани договори“.
След края на шампионата общо 10 играчи напуснаха „Черно море“ – Стенио, Марк Клок, Симеон Райков, Матиас Курьор, Мамуту Колибали, Иван Вълчанов, Живко Петков, Педро, Борислав Стойчев и Иван Маркович. На тяхно място ще бъдат привлечени 8 футболисти. 
“Имаме договорки с 4 играчи и до седмица ще подпишем – допълни Спасов. – Искам да имам на разположение 20 полеви играчи. Ще започнем подготовка на 13 юни и се надявам да проведем 7 контроли. Все още не знаем какъв ще е формата на новото първенство, но най-ранната дата за новия старт е на 23 юли. Лично то ми мнение е – колкото по-късно толкова по-добре за нас.” 
Целите на тима ще бъдат определени след като бъде завършена селекцията. 
“Нормално е всички да искаме сме в битката за титлата, но винаги трябва да се съобразим с това какви играчи разполага ме – допълни Спасов. – Смятам, че е нормално да бъдем в първата шестица. Искам да играем атакуващ футбол, да вкарваме повече голове и да допускаме по-малко. Да сме по-постоянни в изявите си, а не да редуваме силни и слаби двубои. Не съм доволен от представянето ни в изминалото първенство, така че се надявам да сме по-силни през новото.”

Be Sociable, Share!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Анти-спам въпрос:
Колко е 2 + 4 ?


Please leave these two fields as-is: