Hot! Оперират Бакари до дни

Билети за мача за “Лига Европа ще продават днес и утре на “Тича”

Неприятна новина дойде преди минути от стадион “Тича”. Изследването с ядрено-магнитен резонанс на контузения топ-футболист на “Черно море” е показало скъсана предна кръстна връзка на коляното. Клубният лекар д-р Стефан Петров коментира, че до няколко дни ще се реши кога може да бъде проведена хирургическата интервенция. След нея ще се знае колко време ще продължи възстановяването на играча, но опитът сочи, че е поне няколко месеца.


Днес “моряците” направиха преди обед встъпително занимание във Варна. Следобед наставникът Никола Спасов ще проведе тренировка с топка. Но преди това е предвидил видеоразбор на мач на противника от ІІ предварителен кръг за “Лига Европа” – “Динамо” (Минск).


Мачът срещу беларусите е в четвъртък от 20 ч. на стадион “Лудогорец Арена” в Разград. За него днес и утре от 9,30 до 17 ч. се продават билети на “Тича”. След 17 ч. пък ще се раздават акредитациите за журналистите. На “Лудогорец Арена” ще има от ценните хартийки в сряда и четвъртък. Националният фен-клуб на “Черно море” организира екскурзия до Разград, която е на стойност 10 лв.


Припомняме, че освен в “Лига Европа” варненци имат от тази седмица и мачове в първенството. Програмата на първите 3 кръга на А група е ясна – в неделите (19 и 26 юли, и 2 август) “моряците” играят съответно с “Пирин” в Благоевград, приемат шампиона “Лудогорец” и със “Славия” в столицата. И трите срещи са от 18,30 ч.

Be Sociable, Share!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Анти-спам въпрос:
Колко е 12 + 9 ?


Please leave these two fields as-is: