Hot! Септември – Черно море 2:1

Черно море и Септември играят при 1:2 на стадион “Васил Левски” в София. Домакините поведоха в резултата в 35-ата минута чрез Мартин Тошев, а в 52-рата Георги Илиев изравни. В 67-ата минута Мартин Тошев отново изведе столичани напред в резултата.

“Моряците” започнаха силно срещата и още в 3-ата минута Антон Огнянов центрира добре в наказателното поле, но топката бе изчистена от защитата на домакините. В 14-ата минута стражът на домакините Янко Георгиев не се намеси добре при центриране, но нито един “моряк” не успя да засече кълбото.

В 29-ата минута дойде и най-чистата ситуация за гол за варненци. Антон Огнянов намери Орлин Старокин в наказателното, а той с технично с пета, но Георгиев успя да улови. В 35-ата минута Иван Тилев изведе Мартин Тошев изскочи зад отбраната на гостите, напредна, преодоля стража и прати топката в опразнената врата.

В 52-рата минута Черно море изравни резултата чрез Георги Илиев. Капитанът на гостите се възползва от недобро изчистване на Генчев и реализира в долния ляв ъгъл на вратата с плътен удар извън наказателното поле.

В 67-ата Тилев намери с прецизно центриране непокрития Мартин Тошев, който реализира с глава отблизо и отново дава аванс на домакините в резултата. Седем по-късно Марек Кузма се озова на стрелкова позиция след пас на Старокин, но стреля покрай вратата. В 77-ата минута Марек Кузма засече центриране от фаул, но ударът му с глава бе слаб и не затрудни Янко Георгиев. В 88-ата минута Атанас Зехиров центрира от корнер, Александров стреля с глава, но над вратата.

Съставът на Черно море: 33. Емил Михайлов, 5. Стефан Станчев, 15. Александър Александров, 23. Илияс Хасани, 66. Орлин Старокин (81-Мартин Минчев), 73. Ондрей Сукуп, 6. Александър Цветков, 22. Мариян Огнянов, 21. Георги Илиев, 81. Антон Огнянов, 29. Марек Кузма

Be Sociable, Share!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Анти-спам въпрос:
Колко е 14 + 14 ?


Please leave these two fields as-is: