Hot! Черно море – Вардар Скопие 2:0

Черно море започна по-добре срещата и още в третата минута отправи първия удар по посока на вратата на Вардар. Дани Кики получи топката от Ради Василев и стреля от границата на наказателното поле, но топката премина на сантиметри от страничната греда.

В 6-ата минута Аристот Ндонгала засече с глава центриране от корнер на Жоро Илиев, но македонският вратар успя да избие.

В 14-ата минута Родриго опита да изненада вратаря от ъгъла на наказателното поле, но не сполучи.

В 22-рата минута Ради Василев се опита със задна ножица да завърши центриране на Патрик, но ударът му не затрудни вратаря на Вардар.

В 26-ата минута Родриго засече топката ефектно със странична ножица след центриране на Цветомир Панов, но стреля в аут.

В 37-ата минута Черно море поведе в резултата. Аристот Ндонгала получи пас отдясно, финтира бранител и разстреля стража на Вардар за 1:0

Край на първо полувреме

Начало на второ полувреме

В 55-ата минута тройна смяна в състава на Черно море. Играта напуснаха Дани Кики, Георги Илиев и Родриго, а техните места заеха Мартин Минчев, Петър Витанов и Жоржиньо.

В 65-ата минута играта напусна Патрик и Виктор Генев, а в игра се появиха Васил Панайотов и Мирослав Енчев.

Играта напускат Пламен Димов, Ради Василев, Аристот Ндонгала и Кононго , техните места заеха Стефан Станчев Лъчезар Йорданов Мехди Фенуш и Мартин Костадинов.

В 74-ата минута влезлият преди минута Мехди Фенуш вкара втори гол за моряците. Крилото получи топката в ляво от вратата и прониза стража на Вардар за втори път. Цветомир Панов излезе и на неговото място в игра се появи Виктор Попов.

Край на мача.

Съставът на Черно море: Георги Китанов, Пламен Димов, Виктор Генев, Кононго, Цецо Панов, Георги Илиев, Патрик, Родриго, Аристот Ндонгала, Дани Кики, Радослав Василев

 

Be Sociable, Share!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Анти-спам въпрос:
Колко е 6 + 11 ?


Please leave these two fields as-is: