Hot! Чешкият вратар взе №30 в „Черно море“

Войтех Шром: Надявам се да зарадвам ръководството на отбора и феновете със силни изяви

Войтех Шром (вляво) и Тодор Йонов.

Чешкият вратар Войтех Шром подписа дългосрочен договор с „Черно море“. Късно снощи той се разбра с ръководството на клуба за личните си условия и оформи контракта си в присъствието на мениджъра си Тодор Йонов. Стражът на „моряците“ ще носи фланелката с №30.

Преди това Шром мина задължителните медицински прегледи. Той е второто ново  попълнение на „Черно море” след Борислав Балджийски в зимната селекция и ще бъде на старта на подготовката на 9 януари.

 

Тодор Йонов е българин, който работи с играчи от Чехия. От него и от сънародника си в „Черно море“ Ондрей Сукуп вратарят е разбрал, че подписва с един от най-силните отбори на България – носител на Купата на страната и Суперкупата през 2015 г.

 

„Пржемисъл Коварж направи силен сезон за „Черно море“ и се надявам и аз да зарадвам ръководството на отбора и феновете. Чешките играчи се ползват с добро име в българския футбол. За първи път съм в България, но впечатленията ми са отлични“, каза Шром.

 

Той е роден на 3 май 1988 г. Висок е 192 см, тежи 87 кг. Идва от ФК „Карвина“. Преди това е играл за „Оломоуц“ и „Баник“ (Острава). В „Черно море“ в селекцията на Георги Иванов този сезон бяха Ян Малик, Ондрей Сукуп и Пржемисъл Коварж.

За краткото време във Варна Войтех Шром научи девиза „Само „Черно море““. Той се надява със своите изяви да вдъхнови феновете, които винаги искат победа за своя любим клуб.

Be Sociable, Share!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Анти-спам въпрос:
Колко е 7 + 13 ?


Please leave these two fields as-is: