Hot! ФК Тосно – Черно море 0:1

 

ФК Тосно – Черно море

НАЧАЛО НА МАЧА

 

В 3-тата минута Мелкадзе засече опасно центриране в наказателното поле, но топката профуча покрай гредата.

В 20-ата минута Морозов се оказа на стрелкова позиция, но Макенджиев излезе и изби в корнер.

В 34-тата минута Черно море повежда в резултата. Мариян Огнянов изведе Мехди Фенуш очи в очи с вратаря на руския тим и реализира за 1:0.

В 38-ата минута отново добра намеса на Благой Макенджиев. Нуно Роча отправи удар от около точката на дузпата, но стражът на Черно море отново показа класа и спаси.

КРАЙ НА ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ

НАЧАЛО НА ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ

Мирзов опита да изненада Макенджиев, но стражът на варненци изби в корнер. При последвалото центриране футболист на руския тим стреля с глава, но отново Макенджиев бе на мястото си и улови.

В 60-ата минута Георги Илиев се опита да изведе младия Мартин Минчев зад гърба на отбраната на съперника, но вратарят на руснаците излезе и улови.

В 63-тата минута Ертан Томбак получи втори жълт картон и напусна игра. На неговото място се появи Илиас Хасани.

В 66-ата минута Кононго проби отдясно и центрира по земя в наказателното поле, където Мартин Минчев от движение стреля, но вратарят на Тесно спаси.

В 71-вата минута Мартин Минчев напредна отдясно и стреля по диагонала, но отново вратарят на руския тим спаси.

В 73-тата минута Фенуш открадна топката в половината на Тосно, напредна и подаде към Мариян Огнянов, който стреля от наказателното поле, но стражът спаси. Топката се озова в краката на Георги Илиев, който стреля, но в тялото на вратаря.

КРАЙ НА МАЧА

Съставът на Черно море: Благой Макенджиев, Мирослав Енчев, Ертан Томбак, Кононго, Петър Витанов, Георги Илиев, Александър Цветков, Мариян Огнянов, Мехди Фенуш, Аристот Ндонгала, Мартин Минчев

Be Sociable, Share!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Анти-спам въпрос:
Колко е 9 + 8 ?


Please leave these two fields as-is: