Hot! Групата на Черно море за мача с Лудогорец

След днешното занимание на Черно море наставникът на “моряците” Илиан Илиев определи група от 19 футболисти за домакинството на Лудогорец.

От нея отпаднаха контузените Цветомир Панов и Даниел Димов, както и Петър Иванов, калин Георгиев и Наско Янков. Последните трима играха днес за дублиращия тим на варненци в Трета лига срещу Дунав Русе (2:0). Аут са още Алекс Фернандес и Ангел Ангелов.

Двубоят между Черно море и Лудогорец е в понеделник, 29 август от 18 часа. Цената на билетите за двубоя е 9 лева и могат да бъдат закупени онлайн в мрежата на Eventim, от бензиностанции OMV, както и от касите на стадиона след 15:00 ч. в понеделник.

Главен рефер на двубоя ще е Иво Андреев, с асистенти Мирослав Иванов и Мартин Венев. За четвърти съдия е определен Ивайло Ненков, а за ВАР ще отговаря Никола Попов с асистент Иво Колев. Съдийски наблюдател пък ще е Георги Виделов.

Билети могат да бъдат купени от тук!

Групата: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Росен Стефанов, Петар Босанчич, Васил Панайотов, Стефан Велев, Мимито Биаи, Велислав Василев, Мазир Сула, Матеус Клементе, Лъчезар Йорданов, Матиас Курьор, Николай Златев, Евгений Сердюк, Закария Беншаа, Мади Кета.

Be Sociable, Share!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Анти-спам въпрос:
Колко е 3 + 6 ?


Please leave these two fields as-is: