Групата на Черно море за мача с Хебър

Наставникът на Черно море Илиан Илиев определи групата за домакинството на Хебър Пазарджик от 10-ия кръг на efbet Лига. В нея след травма се завръща Живко Атанасов, който пропусна гостуването на Септември заради проблеми в прасеца. Аут заради контузии са Цветомир Панов и Капитанът Даниел Димов. Срещата пропуска и нападателят Закария Беншаа, който получи червен картон в София.

Заради наказание треньорът Илиан Илиев ще наблюдава мача от трибуните на стадион “Тича”, а неговият помощник Петър Костадинов ще ръководи срещата от скамейката.

Двубоят между Черно море и Хебър е в събота, 10 септември от 21 часа. Цената на билетите е 9 лева и ще могат да се закупят от касите на стадиона от 18:30 часа в събота. Билети могат да бъдат закупени и онлайн в мрежата на Ивентим.

Купи билет оттук!

Групата: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Росен Стефанов, Петар Босанчич, Васил Панайотов, Стефан Велев, Мимито Биаи, Велислав Василев, Мазир Сула, Матеус Клементе, Алекс Фернандес, Матиас Курьор, Николай Златев, Исмаил Иса, Мади Кета.

Be Sociable, Share!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Анти-спам въпрос:
Колко е 13 + 10 ?


Please leave these two fields as-is: