Феновете на Черно море стартираха кампания за варненското дерби и обявиха срок за откриването на паметника на “Адмирала”

Привържениците на Черно море стартираха кампания за набирането на средства за хореография за предстоящото варненско дерби, което ще се проведе през октомври. Също така феновете на “моряците” обявиха, че откриването на паметника на най-успешния треньор в историята на клуба – Никола Спасов ще се състои до края на септември, като все още няма точно определени дата и час. Те ще бъдат оповестени допълнително, след окончателното завършване на монумента. В момента се прави и сериозна организация за събитието.

Ето какво написаха на страницата си във Фейсбук от Националния фен клуб на Черно море:

В Денят на Съединението на Княжество България и Източна Румелия даваме начало и на кампанията за набиране на средства за хореография на предстоящото през октомври дерби!

Моряци, изминаха 13 години от последната битка за Варна! На 23 май 2009 г. Черно море победи Спартак с 0:1. Победа, която доближи славния отбор на Никола Спасов до бронзовите медали от първенството, а символичните домакини в този мач – до завръщане в Б група! Последното дерби, а и предходните такива бяха белязани от тотално надмощие на зелената агитка – ефектни и детайлни хореографии, пиротехника, пеене! Заедно успяхме! Ще го направим категорично и сега, но за тази цел имаме нужда и от Вашата помощ!
Всеки, който има желание и възможност може да подпомогне сектора дарявайки определена сума на посочената банкова сметка или в урните, които ще бъдат поставени на стадиона на предстоящите мачове.
УниКредит Булбанк

Титуляр: СДРУЖЕНИЕ НАЦИОНАЛЕН ФЕН КЛУБ ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

IBAN: BG31UNCR70001524651041

Благодарим Ви!

Be Sociable, Share!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Анти-спам въпрос:
Колко е 5 + 13 ?


Please leave these two fields as-is: