Черно море се готви в пълен състав за мача с Царско село

Отборът на Черно море продължава подготовката си за домакинството на Царско село от 14-ия кръг на efbet Лига. От доста време насам “моряците” за първи път проведоха занимание в пълен състав, като единствено Родриго Вилела се готви по индивидуална програма и постепенно увеличава натоварванията.

Вчера варненци имаха тренировка на един от терените в Оброчище, а в нея наравно с отбора се включи възстановяващият се от травма Стефан Велев.

До мача с “царете” Черно море ще тренира по веднъж на ден, като заниманията на “моряците” са преди обед.

Срещата между Черно море и Царско село е в събота, 6 ноември от 12,30 часа на стадион “Тича” във Варна. Цената на билетите за двубоя е 7 лева и ще се продават в деня на мача два часа преди началото на срещата.

За всички желаещи да наблюдават няма ПФК Черно море ще отвoри пункт за тестове за COVID-19, за да могат да присъстват на стадиона. Пунктът ще работи в събота от 8,30 часа до 11,30 часа и ще е позициониран на бул. “8-ми Приморски полк” до касите за билети. Цената на тестовете е преференциална – 8 лв. за антигенен тест, като останалата част от парите за него се поема от клуба.

ПФК Черно море припомня на желаещите да гледат мача на живо да си купуват билети само ако имат валиден сертификат. Хора без сертификат за завършил цикъл на ваксинация, преболедували коронавирус или с отрицателен антигенен и PCR тест, и с лични карти няма да бъдат допуснати на стадиона.

Be Sociable, Share!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Анти-спам въпрос:
Колко е 6 + 11 ?


Please leave these two fields as-is: