Илиан Илиев част от благотворителния „Мач на Надеждата“

Илиан Илиев част от благотворителния „Мач на Надеждата“

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев ще бъде една от многото родни футболни легенди, които ще вземат участие в благотворителния „Мач на Надеждата“, организиран от Фондация „Стилиян Петров“.

Двубоят ще се състои на 6 септември, сряда, а със събраните средства ще се даде възможност да се подобрят условията в няколко онкологични болници в страната, както и да се подпомогнат деца и младежи, борещи се с коварното заболяване.

Наред с бившия национал, участник на Мондиал’98 във Франция и настоящ наставник на „моряците“, в селекцията от български звезди личат имената на Стилиян Петров, Христо Стоичков, Наско Сираков, Красимир Балъков, Димитър Бербатов, Мартин Петров и много други.
Сборният отбор от родни легенди ще се изправи в шоу спектакъла срещу звездния отбор на чужденците. За да уважат бившия капитан на България и рекордьор по мачове с националната фланелка, у нас ще пристигнат Рой Кийн, Хенрик Ларсон, Неманя Видич, Юри Джоркаеф, Робер Пирес, Гарет Бари, Гайска Мендиета, Гари Кейхил, Джо Коул, Шей Гивън, Ашли Йънг и още куп други любимци на милиони фенове по света.

6 септември, Национален стадион “Васил Левски”, 17:00 часа

БИЛЕТИ bilet.bg: bit.ly/44jq8ut
БИЛЕТИ epaygo: bit.ly/3OyGusG
БИЛЕТИ на касите на EasyPay в цялата страна
Към събитието: https://fb.me/e/1jfQKzKBV

МачНаНадеждата #MatchOfHope #SPFoundation19 #СтилиянПетров #футбол #кауза

Остави коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *