Илиан Илиев качи 22 футболисти на лагер преди мача със Спартак

Илиан Илиев качи 22 футболисти на лагер преди мача със Спартак

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 22 футболисти за утрешния мач със Спартак Варна. В нея след контузия се завръща Цветомир Панов, както и Васил Панайотов и Живко Атанасов, които пропуснаха гостуването на Арда. След заниманието днес, което се проведе на стадион „Тича“ и бе посетено от фенове на „моряците“, отборът се качи на лагер в к.к. Св. Св. Константин и Елена.

Срещата между Черно море и Спартак Варна е в неделя, 7 май от 17:45 часа. Касите на стадиона ще отворят в 13 часа, а цената на билетите е 9 лева. Пропуски се продават само за секторите, в които ще са разположени привърженици на Черно море. Билетите за феновете на „соколите“ са изчерпани и касата в сектора на гостите няма да работи.

Групата: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Цветомир Панов, Мартин Дичев, Александър Василев, Живко Атанасов, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Арлин Дакай, Стефан Велев, Мишаел Алвес, Велислав Василев, Мазир Сула, Васил Панайотов, Алекс Фернандес, Николай Златев, Едгар Пашеко, Атанас Илиев, Исмаил Иса, Матеус Машадо.

Остави коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *